Børne meditation, der får børn til at sove

Oprettet den 2022-11-16
Pia Holgersen


Har dit barn svært ved at falde i søvn om aftenen?

Er du ved at løbe tør for ideer – og energi efter alt for mange puttestunder, der er blevet til timer?
Der er en enkel løsning.
Meditation, der får børn til at sove.

Godnatmeditationer til børn hjælper dit barn med at slippe uroen i kroppen og stopper de flyvske tanker. Blidt og roligt hjælper børne meditationen dit barn med at give slip på dagens mange indtryk, så det kan falde til ro og falde i søvn.Det kan være let at få dit barn til at sove

Vi forældre ved, hvor hårdt det er, når vores børn ikke kan sove. – Og hvordan der bliver surmulet og grædt dagen efter, når barnet ikke har fået nok søvn. Samtidig ved vi forældre også, at vores børn er ude af balance, når de ikke kan falde i søvn. Der kan være tanker, uro og utryghed, som barnet har svært ved at give slip på.
En guidet sov godt- eller godnatmeditation hjælper dit barn med at slippe uroen, tankerne og bekymringerne.
Forestil dig en blid stemme, der guider dit barn til at slappe af i hele sin krop og leder barnets tanker hen på et rart og trygt sted. Se for dig, hvordan dit barns øjne langsom falder i, og åndedrættet bliver dybere og roligere. Føl dig tryg ved, at du har hjulpet dit barn godt på vej ind i en dejlig, rolig (og lang) søvn.
Det er det, der er det magiske ved meditation, der får børn til at sove.Vi bruger selv børne meditation, når vores børn skal sove

Vores børn har altid elsket at falde i søvn til en afslappende godnatmeditation. Især vores mindste søn, Storm, er glad for sin godnatmeditation. Det er som at trykke på en slukkeknap, når meditationen går i gang. Han når sjældent at høre mere end de første 5-10 minutter, før han er langt inde i drømmeland. Den store har ikke længere brug for vores meditationer, han guider sig selv.
 
Godnatmeditationerne har gjort vores børns puttestunder til hyggetid, hvor vi gearer ned og slipper dagens bekymringer. Det gør, at vi har nogle skønne morgener med glade og oplagte børn.
Pia, mindfulness-mor, forfatter til og stemmen i vores godnatmeditationer til børn.Hvem kan bruge sov godt-meditation til at falde i søvn?

Enhver, der har brug for hjælp til at slappe af og finde dyb ro, kan bruge vores godnatmeditationer. Men vi skal være ærlige og sige, at de er lavet til børn.Som forælder kan du bruge meditationerne til at finde ud af, hvad der rører sig i dit barn. Prøv om morgenen at tale med dit barn om, hvad det oplevede, tænkte eller følte, da det lyttede til meditationen aftenen før. Der er ingen rigtige eller forkerte svar. Du risikerer kun at få et skønt guldkorn eller to fra dit barn til at starte dagen på.

Hjælp dit barn med at falde i søvn med sov godt-meditationer

Få adgang til Pias guidede sov godt-meditationer i vores app, Mindfulness for Børn. 
Mindfulness for Børn er en abonnementsservice, som tilbyder guidede børnemeditationer, sov godt-meditationer og live sessioner til børn. 

Desuden finder du også  sanselege og yoga- og qi-gong-øvelser til dit barn i vores webunivers.