Glade trygge børn med mindfulness webinar

Indsendt den 2023-01-12
|

Få glade og trygge børn med en naturvidenskabelig tilgang til mindfulness øvelser.
I dette webinar om mindfulness for børn, vil du lære, hvordan du kan hjælpe dit barn til hensigtsmæssigt at håndtere de mange indtryk, valg og krav, som de drukner i hver dag. Deres nervesystem er af denne grund på overarbejde og det sætter dem i en konstant overlevelsestilstand, som ikke er sund for dem at være i. I stedet er målet et nervesystem i balance, hvor børnene er modtagelige for læring og udvikling.

Uanset om du er forælder, lærer eller på anden måde arbejder professionelt med børn, vil denne stream være en øjenåbner, og du vil få konkret viden og teknikker, som du kan gå ud og bruge med det samme, således at du ikke længere behøver at være i tvivl om, hvordan du bedst sørger for, at dit barn:

•Trives
•Kender sin værdi
•Har lyst og mod på at give sig i kast med livet

Efter dette swebinar ved du nemlig, hvordan du med simple teknikker hjælper dit barn til mere ro, fokusering og selvregulering. Missionen er at det skal være nemt og sjovt for børn at lære mindfulness, samtidigt med det også er nemt og sjovt for de voksne.

Om Pia og Jannik.

Pia er mindfulness-mor og forfatteren bag de guidede meditationer og bevægelseslege i Mindfulness for Børn. Pia er uddannet psykomotorisk terapeut (afspændingspædagog), fysioterapeut og mindfulnessinstruktør. Hele sit arbejdsliv har hun brugt på at hjælpe mennesker med at hjælpe sig selv.

Jannik er familiefar og en tekniknørd, der elsker at være i naturen, og så er det Jannik, der står bag teknikken i Mindfulness for Børn. Både Pia og Jannik har dyrket og fået gavn af mindfulness og meditation, og det er deres bedste værktøj til at skabe indre ro, til at få mere energi i hverdagen og til at håndtere de stigende krav til os mennesker både på jobbet og i privatlivet.

Med vores app får du som forældre et fantastisk værktøj. Få direkte adgang til vores Mindfulness for Børn app ved at klikke på linket 👇
https://app.mindfulnessforboern.dk/download/